Nieuws

Lees algemene nieuwsberichten op onze Facebook pagina of Twitter account. Die berichten zijn ook zonder aangemeld te zijn te lezen.
Op 8 juni 2018 mocht ik spreken over het thema veiligheid op de kostersdag van de Gereformeerde Gemeenten. Door middel van stellingen zijn we het gesprek aangegaan over veiligheid. In het Reformatorisch Dagblad verscheen een verslag van deze dag, welke te lezen is via deze link.

2018-01-17-KRK2-SDOK_filmpje-3-FC_web

De website Dagelijksebroodkruimels heeft in samenwerking met SDOK een filmpje gemaakt over een terreuraanval op een kerk. Bekijk de beelden hier en lees het artikel in het Reformatorisch Dagblad hier. Het filmpje laat duidelijk zien hoe kwetsbaar een kerkgemeenschap kan zijn.


Op 31 januari heb ik bij Uitgelicht! van Family7 een interview gegeven over veiligheid in kerken. Kijk de uitzending hier terug. Op ehbocommissie.nl staan tal van adviezen over veiligheid in de kerk.

Naar aanleiding van de aanslag in een Franse kerk op 26 juni 2016, heb ik een pagina aangemaakt waar preventieve adviezen op staan. Lees ze eens door en kijk wat er kan verbeteren in uw kerk. Lees hier verder.

 

In januari wordt bij tal van organisaties een begin gemaakt met het opstellen van een jaarverslag over het achterliggende jaar. Waarom niet voor de EHBO commissie? Laat de kerkenraad en commissieleden eens zien wat er is gebeurt en hoe actief de commissie is. Tevens is de vooruitblik naar het komende jaar ook belangrijk. Een voorbeeld jaarverslag staat hier. Succes met opstellen!

 


 

rdOp zaterdag 2 januari 2016 stond in het Reformatorisch Dagblad een artikel over deze website. Lees hier het artikel ‘Nunspeter komt met website voor EHBO’ers in de kerk‘. Er zijn al veel reacties op gekomen, leuk! Hopelijk kan ik met de website velen helpen om eigen protocollen te optimaliseren.

 

 


 

Facebook is een handig portaal om kennis te delen en te discussiëren, daarom zijn we nu ook actief op Facebook? Like ons en volg ons op de voet! www.facebook.com/ehbocommissie Ook zonder Facebookaccount is onze pagina te bezoeken.

 


 

Vanaf heden kunnen er via deze website artikelen worden besteld die handig zijn voor in de kerk. Kijk op de aparte pagina met aanbiedingen.

sticker aed in deze kerk aanwezig

 


 

NDOp 31 oktober 2015 stond in het Nederlands Dagblad een artikel over hulpverlening in kerken. Lees hier het atikel ‘Megafoon en bijbel op preekstoel‘.